Бургас през обектива на лятото
Стартира съвместен проект на Ротаракт клуб Бургас и община Бургас. Фото конкурса е под наслов "Бургас през обектива на лятото" и има за цел да стимулира младите фотографи в Бургас и региона. Под млади фотографи се разбира всеки, който е такъв или се чувства такъв.

След приключване на конкурса жури от специално подбрани артисти и хора на фотографското изкуство ще вземат решение, кои са най-класните и синтезиращи в себе си духа на Бургас фотоси. За оценените по достойнство сме приготвили специална изложба изненада!

Подробностите са, че:

1. Набирането на снимки за фотоконкурса с мото "Бургас през обектива" ще продължи 2 месеца. Срокът за подаване на фотоси от младите фотографи, желаещи да се включат във фотосъстезанието, ще бъде най-късно до 31 юли.
2. Материалите за участие трябва да бъдат предоставени на хартиен и цифров носител, във формат и големина, съобразно творческото виждане на автора. Участниците могат да изпращат своите материали в Дома на културата "Лукойл-Нефтохим", всеки четвъртък от 18.30 до 20.00 часа в стая 59 и на тел. 0878941594.
Снимката използвана в логото на конкурса е дело на бургаския фотограф Евгени Динев.